Ce este HidroColonoterapia?

Hidroterapia de colon sau hidrocolonoterapia este o metoda naturala de curatare profunda a intestinului gros ce restaureaza si mentine sanatatea colonului si implicit a intregului organism.

Este o metoda sigura si nedureroasa ce dureaza aproximativ 45 minute. Apa purificata cu ozon si dezinfectata intra in colon printr-un specul in rect la o presiune si temperatura permanent monitorizate de catre un aparat special, produs in Germania, astfel incat nu exista niciun pericol de perforatie intestinala.

In timpul sedintei se realizeaza un usor masaj abdominal pentru a facilita dislocarea materialului toxic aderent pe peretii colonului. Apa introdusa stimuleaza peristaltismul intestinal (contractia colonului).

Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta si desigilate in prezenta acestuia, eliminand orice posibilitate de contaminare. Intreaga procedura se realizeaza in sistem inchis, ceea ce permite ca tot continutul intestinal sa fie transportat direct catre sistemul de evacuare (fara miros sau alte situatii neplacute pentru pacient).

In urma unei consultatii, medicul specialist stabileste numarul sedintelor necesare,aceste depinde de fiecare pacient si de obiectivele fiecaruia. Se iau in vedere gradul de stres si oboseala, alimentatia pacientului si stilul sau de viata, afectiunile de care sufera pacientul (daca exista)starea intestinului si de modul in care raspunde la tratament.

Aceasta terapie nu va face colonul lenes, ci este chiar un exercitiu pentru intestin. Stimularea, contractia si relaxarea va ajuta la tonusul si remodelarea colonului pentru a ajuta eliminarea completa a materiilor fecale.

Hidrocolonoterapia nu da dependenta!

Simptomele si afectiunile determinate de acumularile toxice la nivelul colonului

 • tulburari digestive precum : constipatie, diaree, digestie lenta, distensie abdominala, flatulenta, inflamatii, ulceratii, colon spastic, disbioza, afectiuni hepatice, diverticulita, sindromul colonului iritabil
 • parazitoze intestinale : viermi, bacterii, fungi – in special candida
 • tulburari metabolice si de excretie : imposibilitatea de a slabi oricat de multe si drastice diete ai tine sau imposibilitatea de a lua in greutate, sindrom de malabsorbtie, edeme, celulita (toxinele se acumuleaza in celulele grase, fortand organismul sa produca mai multe celule grase pentru a putea scoate excesul de toxine din circulatie, protejand astfel organele importante)
 • probleme dermatologice : acnee, psoriazis, eczeme, cearcane, riduri, transpiratie excesiva sau urat mirositoare, imbatranire precoce a pielii (pielea este cel mai mare organ de excretie, orice dezechilibru al unuia sau mai multor organe excretorii fortandu-le pe celelalte sa ii suplineasca functiile)
 • probleme osteo-articulare : artrita, reumatism, dureri
 • oboseala cronica : nivel scazut de energie, somnolenta, iritabilitate, depresie, migrene
 • afectiuni imunologice : astm, alergii, imunitate scazuta – raceli frecvente
 • scaderea capacitatii de concentrare, de memorare si a claritatii mentale
 • tulburari circulatorii
 • intoxicatii cu metale grele
 • pregatire pentru interventii chirurgicale sau diferite metode de investigatie (colonoscopie, biopsii) asigurand un diagnostic mai precis si evitand starile de rau produse de ingestia substantelor de contrast.

Daca apare unul sau mai multe din semnele enumerate mai sus,
Hidrocolonoterapia este Remediul de care aveti nevoie!